top of page
Anker 1

WAT DOEN WE?

GRAFISCH ONTWERP & IDENTITEIT

Bij branding draait het om de identiteit van een merk. Waar sta je voor? Wat is jouw missie? En vooral; welke indruk moet de doelgroep krijgen?

 

Het vaststellen van een merkidentiteit is van essentieel belang bij het starten van een onderneming. Aan de hand hiervan maak jij de juiste beslissingen en positioneer jij je merk op de markt. 

Ook op bestaande ondernemingen is branding toepasbaar. We noemen het dan re-branding. Bijvoorbeeld wanneer je een nieuw product wilt lanceren of met een schone lei je bedrijf wilt oppakken.

Merkpositionering

Een sterk merk heeft duidelijk in kaart hoe het zich op de markt wil positioneren. Hierdoor creëer je eenvoud in de communicatie. Edentity helpt jou om de positionering van jouw bedrijf/merk vast te stellen aan de hand van verschillende marketing modellen. Wij maken een document op, waarin jouw positionering beschreven staat.

Logo

Een logo is dé eye catcher van een bedrijf. Ben je op zoek naar een pakkend logo of wil je je huidige logo laten re-designen? Dan kun je bij ons terecht!

Huisstijl

Een huisstijl is de visuele identiteit van een merk. Welke kleuren worden uitsluitend gebruikt, welke lettertypes en welke stijlelementen? Edentity ontwerpt een complete huisstijl inclusief huisstijl handboek, waarin alles beschreven staat!

Jouw bedrijf op de markt zetten met een sterke positionering, een sterke huisstijl en een pakkend logo? Neem dan contact met ons op!
Anker 2
GRAFISCH ONTWERP & DRUKWERK

Offline marketing is één van de vele manieren om jouw merk te promoten. Het is hierbij belangrijk om goed na te denken over welke middelen je in gaat zetten en welke middelen het beste passen bij jouw bedrijf. 

Edentity helpt jou om deze keuzes te maken en geeft advies over de mogelijkheden. Wij hebben een breed aanbod aan drukwerk en ontwerpen deze volledig binnen jouw huisstijl.

Drukwerk

Bij Edentity kun je terecht voor o.a. visitekaartjes, flyers, posters, brochures, kaarten, vlaggen, spandoeken, etc. Staat jouw wens hier niet tussen? Neem dan gerust contact op. Dan bespreken we de mogelijkheden!

Visitekaartjes ontwerp.png

Visitekaartjes

flyer ontwerp.png

Flyers

menu.png

Menukaarten & prijslijsten

CV.png

CV opmaak

Poster.png

Posters

Uitnodiging.png

Uitnodigingen & kaarten

Brochure.png

Brochures

Spandoek.png

Spandoeken & vlaggen

stickers.png

Stickers

Drukwerk laten ontwerpen en/of drukken bij Edentity? Neem dan contact met ons op!
Anker 3
WEBDESIGN & ONDERHOUD

Het internet is tegenwoordig niet te missen binnen onze maatschappij. Ben je ergens naar op zoek? Grote kans dat je als eerst het internet gebruikt om verschillende websites te bezoeken. 

Een website kan voor jou als bedrijf misschien goed van pas komen! Afhankelijk van jouw doelen kunnen we kijken hoe een website een bijdrage kan leveren aan het behalen van deze doelstellingen. 

Edentity doorloopt met jou het volledige proces om tot een resultaatgerichte website te komen. 

Website

Edentity ontwerpt voor jou een website die past bij jouw bedrijf en doelen. Van concept tot ontwerp en realisatie. Klanten zullen actief betrokken zijn bij het proces om samen tot de juiste oplossingen te komen.

Wat kun je verwachten?
photo-1486312338219-ce68d2c6f44d.jpeg

Goed vindbaar op Google

photo-1423666639041-f56000c27a9a.jpeg

Responsive design

photo-1434030216411-0b793f4b4173.jpeg

Website op maat

Website laten ontwerpen & realiseren door Edentity? Neem dan contact met ons op!
bottom of page