top of page

OVER EDENTITY

website edentity.png

Edentity is een jong ontwerpbureau dat merken/bedrijven helpt opstarten, maar ook groeien! Wij denken mee met onze opdrachtgevers en helpen hen om doelen te kunnen bereiken.

Om ervoor te zorgen dat wij aan alle wensen kunnen voldoen, betrekken we de klant bij het volledige ontwerpproces. We ontwerpen niet vóór klanten, maar met klanten!

Edentity is een ontwerpbureau dat open staat voor vernieuwing en verbetering. Wij horen daarom graag jouw mening en staan open voor nieuwe uitdagingen.

Hoi! Mijn naam is Emmy.

Het gezicht achter Edentity.

 

In 2019 studeerde ik af aan de opleiding Communication & Multimedia Design in Rotterdam. De grote vraag die mij toen bezighield was: "Wat wil ik gaan doen"? Ga ik een reeks sollicitatiebrieven de deur uit sturen of ga ik de uitdaging aan om zelf iets op te starten? 

Door vele inspiratievolle ervaringen van andere ondernemers en mijn grote wil om zelf een bedrijf te starten heb ik de knoop door kunnen hakken. Eind 2019 startte ik mijn zaak, genaamd Edentity. Want hoe gaaf zou het zijn als ik andere ondernemers kan helpen met mijn kennis en kwaliteiten!?

Ik ga graag met jou aan de slag om het maximale uit jouw bedrijf te halen door middel van de meest geschikte tools. Denk aan branding, een sterke merkpositionering, huisstijl, logo, website, offline marketing, etc!

Zie je het zitten om met mij aan de slag te gaan? Dan hoor ik graag van je!

bottom of page