top of page
Image by Dose Media
BRANDING PAKKET
Voor ondernemers die op willen vallen tussen de concurrenten!

Als grafisch ontwerper en brand designer ga ik samen met jou aan de slag om een professionele huisstijl te ontwerpen die jouw doelgroep naar je toe trekt!

Professionele branding zorgt ervoor dat jij opvalt tussen je concurrenten. Je straalt hiermee professionaliteit uit en zorgt ervoor dat klanten naar je toe komen!
Is het Branding Pakket geschikt voor jou?

Het Branding Pakket van Edentity is geschikt voor jou, wanneer jij jezelf herkent als je hieronder verder leest!

- Je weet dat je een nieuwe huisstijl nodig hebt, maar je hebt geen idee hoe je dit moet doen

- Je huidige huisstijl/branding laat niet zien wie jij echt bent

- Je huidige huisstijl straalt geen professionaliteit uit, terwijl jij fantastisch werk aflevert

- Je weet niet goed wat je doelgroep aanspreekt en hoe je ze naar je toe kunt trekken

Branding pakket.png
IMG_20200617_150908.jpg

Hoi! Mijn naam is Emmy.

Het gezicht achter Edentity.

 

In 2019 studeerde ik af aan de opleiding Communication & Multimedia Design in Rotterdam. De grote vraag die mij toen bezighield was: "Wat wil ik gaan doen"? Ga ik een reeks sollicitatiebrieven de deur uit sturen of ga ik de uitdaging aan om zelf iets op te starten? 

Door vele inspiratievolle ervaringen van andere ondernemers en mijn grote wil om zelf een bedrijf te starten heb ik de knoop door kunnen hakken. Eind 2019 startte ik mijn zaak, genaamd Edentity. Want hoe gaaf zou het zijn als ik andere ondernemers kan helpen met mijn kennis en kwaliteiten!?

Ik ga graag met jou aan de slag om het maximale uit jouw bedrijf te halen door middel van professionele branding!

Anker 1
Wat krijg je met het branding pakket?
Telefonische kennismaking/brainstorm sessie (1 uur)

We beginnen met een kennismaking! Tijdens dit gesprek bespreken we hoe we het samen aan gaan pakken en wat de mogelijkheden zijn voor jouw bedrijf. Je kunt me tijdens dit gesprek alles vragen! Hierna gaan we allebei ook gelijk aan de slag.

Persoonlijke begeleiding

Gedurende het gehele proces zal ik je persoonlijk begeleiden. Dit kan via de mail, maar je mag me ook altijd vragen stellen via Whatsapp of even bellen. Dit communiceert wat makkelijker en persoonlijker. We gaan samen aan de slag om een pakkende huisstijl neer te zetten voor jouw bedrijf. Ik zal je een paar kleine opdrachten geven om input te krijgen en een beeld van wat jij wilt uitstralen. 

Merkpositionering

Aan de hand van de resultaten uit ons proces stel ik voor jou documenten op waarin jouw merkpositionering beschreven staat aan de hand van passende merkmodellen.  Door je in je huisstijl en communicatie te houden aan jouw merkpositionering creëer je eenheid en herkenbaarheid. Dit is de basis van een sterke branding.

Huisstijl handboek

Alle richtlijnen voor jouw huisstijl stel ik voor je op in een huisstijl document. Dit document bevat alles wat je nodig hebt om in de toekomst communicatie uitingen te maken. Denk hierbij aan kleuren, typografie, stijlelementen, etc.

Logo

Een professioneel logo dat jouw doelgroep zal aanspreken! Na ons kennismakingsgesprek en jouw input ga ik aan de slag om 3 concepten te ontwerpen! Je krijgt 2 keer de mogelijkheid om dingen aan te passen.

Visitekaartjes

Aan de hand van de ontworpen huisstijl maak ik voor jou professionele visitekaartjes. In het branding pakket krijg je 250 visitekaartjes dubbelzijdig gedrukt inclusief glanzende coating (indien gewenst)!

BONUS: Ontvang nu ook een website ontwerp! (3 pagina's uitgewerkt)
Wat kost het?
Branding pakket
1 x € 945,-
NU 1 x € 745,-
Extra voordelig!
Betaal in termijnen
Branding pakket
3 x € 345,-
NU 3 x € 295,-

* De genoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW

Het eerste telefonische gesprek is geheel gratis en vrijblijvend!

Kennismaken?
bottom of page